Krovstvo – frčade so pika na i

V Sloveniji se številna podjetja ukvarjajo s krovstvom in v povezavi s tem z izdelovanjem t. i. frčad, to je nadzidek z oknom nad kapom, za katerim je navadno urejen stanovanjski prostor. Krovstvo pa je nasploh zelo priljubljena dejavnost.

Med bolj poznana in priljubljena podjetja, ki se ukvarja tudi s to dejavnostjo, je podjetje LIBELA Group. Gre za dokaj mlado podjetje z zelo izkušenim kadrom na celotnem gradbenem področju. Specializirani so v optimizaciji in ponujanju rešitev na področju celovitih energetskih prenov objektov in urejanja okolja. Podjetje je torej specializirano npr. za fasade, polaganje tlakovcev, postavljanje škarp, adaptacij hiš … in v prvi vrsti tudi na področju krovstva in s tem povezanih frčad. Torej je tudi krovstvo za frčade.

Podjetje meni, da je krovstvo dejavnost, kjer je  zelo pomemben segment varčevanja z energijo ustrezna sestava strehe. Obstaja namreč več načinov izolacije strehe, na katerega pa vplivajo številni dejavniki.

Krovstvo podjetja  ima izkušeno ekipa krovcev z večletnimi izkušnjami, ki poskrbi za ustrezno vgraditev in reševanje detajlov, ki so sestavni del vsakega objekta. Krovstvo za frčade je ena od prioritetnih dejavnosti.

Krovstvo je torej v podjetju v kratkem času pridobilo veliko zadovoljnih strank, ki so se odločile krovske dejavnosti s frčadami zaupati prav njim. Na njihovo željo je podjetje pred pričetkom dela opravilo tudi informativni ogled streh. Krovstvo je tudi zaradi tega pri njih zelo iskana dejavnost.

Če vas je njihova ponudba prepričala, si lahko podrobnosti v povezavi s krovstvom in frčadami ogledate tudi na njihovi spletni strani. Krovstvo je obogateno tudi fotografije, s pomočjo katerih boste lahko videli njihov končni izdelek. Če vas zanima še več, pa se lahko osebno obrnete na podjetje in pomagali vam bodo rešiti prav vsako vprašanje, ki je povezano z njihovo dejavnostjo. Njihova prioritetne dejavnost pa je vsekakor krovstvo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *