Plastična ali lesena okna?

pvc oknoOdločitev je popolnoma vaša, dejstvo pa je, da boste z izbiro enih ali drugih zagotovo zelo zadovoljni, če se boste odločili za nakup novih oken pri podjetju Okna Vranešič. Namreč oni imajo v ponudbi tako leseno, kot tudi plastično okno.

Lesena okna so sinonim za nego in ljubezen do sobivanja, človeka in narave. Plastično okno ali PVC okna pa enako kot tudi okna iz lesa, nudijo zelo lep estetski videz in so po pravilu cenejša od lesenih, čeprav so enake ali pa celo boljše kvalitete. Les je topel na dotik, prijeten za vonj in privlačen na pogled, saj je plemenit material in zagotovo boste bližje z naravo, če bodo vaša okna iz lesa.

Če pa se boste odločili za PVC okna, pa prav tako ne boste storili nič narobe. Torej, odvisno je izključno in samo od vas, za katera okna se boste odločili. Vsekakor pa je izredno priporočljivo, če se pred dokončno odločitvijo posvetujete s strokovnjaki v tem podjetju, saj imajo dolgoletne izkušnje z izdelavo in montažo vseh vrst oken.

PVC okna, ki jih imajo v ponudbi nudijo izredno dobro toplotno in zvočno izolacijo ter omogočajo tudi protivlomno zaščito razreda 2 in 3. PVC okna so lahko na izgled zelo podobna lesenim, saj jih je mogoče »obleči« v material, ki daje videz lesa in zato če tudi vam je les ljubši od plastike, se še vseeno lahko odločite in si kupite PVC okna in jim nadenete leseni videz. Več o vsem skupaj pa si oglejte na njihovi spletni strani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *