Kam na rafting?

soca-rafting-mayaDružinski izi rafting je aktivnost, ki jo z veseljem izvajamo za zelo različne skupine. Rafting je prilagojen na spodnjem delu reke, kjer je na prvem mestu varnost. Za rafting imamo posebno prilagojeno opremo glede na osebe, s katerimi aktivnost izvajamo. Za prvo skupino za rafting, kjer so specifika otroci stari tri do pet let, je oprema posebej prilagojena glede velikosti. Otroci dobijo posebne rešilne jopiče za rafting, kjer je značilno predvsem dodatno varovanje. Vas zanima rafting na reki Soča?

Rešilni jopič za otrokom prilagojen rafting imajo namreč dodatne zapenjanje med nogami. V kolikor se zgodi da med aktivnostjo izi rafting otrok pade v vodo, se rešilni jopič za rafting iz njena ne more sneti. V tem primeru vodič otroka za jopič zagrabi in ga potegne v čoln za rafting. Od tam naprej se aktivnost rafting izvede normalno. Na sami turi pa imajo tudi dele, kjer se zabavajo. Iz čolnov za rafting vodiči namreč zgradijo tobogan po katerem se otroci nato spuščajo v vodo. Ta del je otrokom najbolj zabaven, saj izkusijo nekaj novega in največkrat je to za njih vrhunec rafting izleta. Ko z aktivnostjo končajo, vodiči spodbujajo otroke, da pomagajo pri pospravljanju. Tako se kljub svojim mladim letom počutijo pomembne, saj pripomorejo v skupen dobrobit.

Pomembno je tudi, da se vodiči največkrat posvetijo prav najmlajšim, jih zabavajo in poskrbijo, da rafting izlet ohranijo v lepem spominu. Naši vodiči so zelo izkušeni in usposobljeni tudi za delo z tako majhnimi otroci, ter natančno vedno, na kaj morajo biti pozorni. Po komentarjih strank, ki so prišla na aktivnost s tako majhnimi otroci, lahko sklepamo, da so otroci na aktivnosti uživali, aktivnost je bila njihovi starosti primerna, ter varna.

Tako za nas, kot za naše stranke je varnost na prvem mestu, zato se v agenciji Maya, skozi vsa leta trudimo dosegati visoke standarde na tem področju. V kolikor imate o aktivnosti še več vprašanj nas obvestite.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *